Olen atk-tunnilla ja eräs ihminen hääti minut äsken pois koneeltaan. No, nyt olen toisella koneella ja saan kirjoittaa rauhassa. Loistavaa.

Rakkaus on yllättävän vaikeaa. Yleensä se lasketaan hyväksi tunteeksi mitä se tunteiden kohteelle yleensä varmasti onkin (vaikka en tuntisikaan samoin, olisin iloinen, jos edes joku olisi kiinnostunut), mutta sille, joka rakastaa, rakkaus tuottaa tuskaa. Mikään suhde ei nimittäin kestä ikuisesti. Kaikki ne päättyvät jossain vaiheessa, joko eroon tai toisen ihmisen kuolemaan.

Noh, koulutyö kutsuu.

Jaa. Eipä tuo opettaja näköjään huomaakaan jos tässä kirjoittelen. Pitäis kai kysyä siltä miten tänne saa luotua sivupohjan itse. Siis suhteellisen helposti. Saatan hallita normaaleja kieliä, kuten englantia, ruotsia ja ranskaa mutta en ohjelmointikieliä. Miksi tietokoneiden pitää olla niin hankalia?

Pikkuveljeni sanoisi että mitäs vaikeaa tässä on. Mutta veljeni sattuu olemaan pahemman luokan nörtti. Mistä onkin seurausta se, että hänen tietokoneaikojaan on rajoitettu. Mikä taas tarkoittaa sitä että samat säännöt pätevät myös minuun. Pikkuapina on lukenut varmaan kaiken tietokoneisiin liittyvän suomenkielisen kirjallisuuden ja tietää koneista suunnilleen kaiken.

Nytkin se pänttää kotona vapaa-ajallaan (siis silloin kun ei ole koulussa tekemässä vapaaehtoisia matematiikantehtäviä...) jotain Java-kieltä. Ja tyyppi on ohjelmoinut itse jotain pelejä koneelleen. Ja asensi kirjaston cd:ltä Linuxin vanhaan kannettavaan koneeseensa (jossa ei toimi näyttö, mikä tarkoittaa sitä että kun hän käyttää tätä Linux-konettaan, se on oltava kytkettynä minun käyttämäni koneen näyttöön, joten en voi olla koneella samaan aikaan. Että näin.).

Eilen oli paritansseja liikuntatunnilla. Enkä tallonut kenenkään varpaita. Ainakaan muistaakseni. Tämäkin oli turha maininta.

Ens viikolla on tet. Kakarakoululla kun en muutakaan paikkaa keksinyt. Mutta hyvä tilaisuus päästä kiusaamaan pikkuveljeä. Tyyppi muuten pitää pienellä ala-asteellaan suunnilleen jotain atk-vastaavan paikkaa. Onhan siellä yksi opettaja oikeasti atk-vastaava mutta kun veli tietää koneista enemmän, tämä opettaja antaa suosiolla veljeni huolehtia koulun koneista. Se on nimittäin helpompi vaihtoehto kuin kuunnella apinan jatkuvaa papatusta siitä miten tämä ja tämä pitäisi oikeasti (muka) tehdä. Ei nimittäin ole kivaa kun itseä paljon nuorempi osaa neuvoa pahuksen tarkasti. Minullakin ottaa koville, vaikka minulla ja veljelläni on vain kolme vuotta ikäeroa.

No, nyt on pakko lopettaa.