Olen mummulassa yötä, hyvä päästä välillä pois kotoa. Tosin apina (=pikkuveli) on myös täällä. Loistavaa. No, tämä on varmasti varmin paikka lihoa vielä entisestään.

Varmasti ihmettelet otsikkoa. Joo, itse asiassa minäkään en ole aivan täysin selvillä mitä lauseen "keksineen" ihmisen päässä liikkuu. Kuulemma yritti eilen illalla tehdä ihmisiä hulluksi hokemalla kyseistä lausetta. Kiitokset elven roselle joka tekstasi minulle kyseisen lauseen. On nimittäin jäänyt kivasti soimaan päähän. Tai sitten mä olen  todella empaattinen ihminen. Hejsan jag heter Kalle.

Eilisistä sydänsuruista. Ne ovat ohi ja saan taas hävetä itseäni ja ylireagointiani. Mutta sain eräästä kommentista (kiitos viisaista sanoista) lohtua ja sanon sen nyt kaikille jotka tätä lukevat: ette ole yksin. Vaikka sydänsuruja ei toivoisi kenellekään, ne kuuluvat elämään.

Ikävä kyllä elämässä on usein enemmän huonoja kuin hyviä puolia. Mutta onneksi se pätee jokaisen elämän kohdalla. "Naura ongelmillesi, niin kaikki muutkin tekevät" on joku viisas joskus sanonut.